Årets forening 2022

Årets forening 2022

Niels Finnerup har indstillet FotoGruppen Midtwest til Årets forening.

Vi kunne rigtigt godt bruge de 20.000 kr. som følger med til kåringen, men desværre er det kun de 20 foreninger som får flest stemmer som kan komme i betragtning, så giv os gerne din stemme, og del og opfordre dine venner til også at stemme på os – man kan stemme én gang hver dag indtil den 27. januar, så stem gerne hver dag.

Hvis vi skulle være så heldige at blive en af årets foreninger, vil vi bruge pengene til endnu flere udstillinger på kommunens plejehjem, til glæde for beboerne, og især demente som tit kan genkende noget i vore billeder fra deres yngre dage, og det sætter ofte snakken igang.

En direkte link til afstemningen er: http://aaretsforening.dk/ hvor man så kan finde FotoGruppen Midtwest og stemme på os.

OM ÅRETS FORENING

I Vestjylland er der rigtig mange fantastiske foreninger, hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer.

Det vil Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern være med til at påskønne og det ved at kåre Årets Forening i 6 områder – nemlig i Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing.

Alle kan således være med til at indstille og stemme på en forening i disse 6 områder. Du behøver ikke være kunde i Ringkjøbing Landbobank for at deltage.

Undersøg først, om den forening du påtænker at indstille, allerede ER indstillet. Hvis ikke, så er du velkommen til at lave en indstilling, hvor du begrunder indstillingen – og gerne uploader et foto fra foreningen eller et klublogo. Kommer du til at oprette en forening, der allerede ER oprettet, forbeholder vi os ret til at slette den igen – og giver dig besked.

Du kan afgive din stemme til en forening, som du mener har gjort sig fortjent til at blive kåret til Årets Forening. Du kan stemme én gang hver dag til og med 27. januar 2022.

De 20 foreninger, som får flest stemmer, samt yderligere 20 andre foreninger udvalgt blandt alle indstillinger, går videre til dommerkomiteen, der er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune.

Til Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling i ROFI-Centret den 2. marts 2022 bliver det offentliggjort, hvilke 6 foreninger, der bliver kåret til Årets Forening, og hver modtager 20.000 kr.

Sidste frist for indstillinger og stemmer er torsdag den 27. januar 2022 kl. 23.55.

Af: admin

Skriv et svar