Foredrag og workshop med Per Valentin

Foredrag og workshop med Per Valentin

Foredrag og workshop, FotoGruppen Midtwest, fredag d. 31. Marts og lørdag d. 1. april 2023

 

Vi havde fredag aften besøg af Per Valentin, til foredraget ”Kan man købe et billedsprog”, hvor vi også havde inviteret medlemmer fra andre fotoklubber med.

Vi har igennem SDF, flere gange haft kontakt med Per, og især da vi i 2022 sammen med SDF stod for at arrangere deres årsmøde ”Stjernetræf 2022” havde vi meget samarbejde med ham.

Senere fik vi en indbydelse om at høre hans foredrag i Varde, hvor vi var 4 fra klubben, og vi var  så begejstrede, af vi synes at flere fra klubben skulle have muligheden, og det blev så den 31. marts, hvor vi havde lejet lokaler i Aktivitets Center Skjern, hvor der var plads til 50.

Per Valentin havde udvidet foredraget i forhold til hvad vi havde set i Varde, og det var fantastisk, så det var en utroligt spændende og lærerig aften, og vi er sikker på at alle gik derfra med mange oplevelser og fornyet inspiration – og vi kan varmt anbefale foredraget til andre fotoklubber.

 

Da vi var nogle få som tidligere havde overværet foredraget, vidste vi jo lidt om hvad Per Valentin formåede, og det ville vi jo gerne lære mere om, så vi havde arrangeret med Per, at han dagen efter foredraget afholdte sin workshop “PAINTING WITH DIGITAL LIGHT” for klubbens medlemmer i vore egne klublokaler. Per startede med at vise os de enkle metoder og teknikker i Photoshop som han benytter, og efterfølgende var det så vores tur, hvor Per hjalp til hvor der var behov for det.

Per er en fantastisk underviser, og han er meget tålmodig, så selv de som ikke er øvede i Photoshop fik alt den hjælp som var nødvendig.

Vi lærte i dette workshop rigtigt mange ting, og alle Per´s tips og tricks delte han gavmildt ud af, så også dette workshop kan vi varmt anbefale alle som ønsker at forbedre deres redigering af billeder, hvad enten det bare er for at højne billedkvaliteten, eller ligefrem lave billedkunst.

En stor TAK til Per Valentin for et par fantastiske dage.

 

FotoGruppen Midtwest i Skjern

 

 

Af: admin

Skriv et svar