Light Room kursus

Light Room kursus
Her er nogle mere fyldestgørende oplysninger om det Lightroom kursus vi har planer om at afholde d. 15. og 16. januar 2022.
Dette kursus vil blive holdt at en af Danmarks absolut dygtigste fotografer og undervisere – Jesper Kofoed. Se evt. mere på: https://fotoworkshop.dk/
Efterfølgende har vi planer om at lave en opfølgning i klubben de efterfølgende klubaftner.

Jesper Kofoed skriver:

Dette er mit mest omfattende kursus i Lightroom med god tid til at komme omkring alle de vigtige elementer – organisering, workflow og redigering.

Kort sagt – sidder du meget foran computeren med dine billeder, så er dette workshoppen for dig.

Efter denne workshop vil du spare MEGET tid når du fremover redigerer billeder. Og din redigering vil være en fornøjelse…. Og tilmed kan du altid finde alle dine billeder og nemt bruge dem i alle sammenhænge…

Første dag Workflow og organisering. Import af billeder, struktur på dine mapper og diske – og backuprutiner. Keywording, collections og hvordan du bruger Lightroom til at søge på kryds og tværs af dine mapper.

Du vil efterfølgende ALDRIG mere miste filer og din harddisk vil altid have plads…

Anden dag Redigering af billeder – effektivt og nemt. Jeg bruger selv 1-2 minutter pr. billede – ofte mindre. Det lærer du på denne dag. Vi kommer omkring beskæring, toner, farver, manipulering, hudredigering… og meget mere… OG da redigeringen har fået en hel dag, så kommer vi også kortvarigt ind i Photoshop med de mest almindelige rutiner.

Af: admin

Skriv et svar