Ny udstilling – 75×100 cm. på lærred

Ny udstilling – 75×100 cm. på lærred

FotoGruppen Midtwest har i de sidste par år haft en større udstilling af lærredsbilleder rundt mange steder i kommunen, og da de både er set af mange tusinde mennesker, og efterhånden er slidte og af ældre dato (fra 2-4 år siden), har vi nu valgt at lave en ny udstilling af lærredsbilleder – denne gang i størrelsen 75×100 cm. og af endnu nyere fotos.

Første udstillingssted er på biblioteket i Tarm hvor de kan ses indtil den 21. juni, hvorefter udstillingen flyttes til andre udstillingssteder – bl.a. til Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor de kan ses i hele september og oktober hvor SDF (Selskabet for Dansk Fotografi) i samarbejde med FotoGruppen Midtwest fra den 7. til den 9. oktober afholder Landsmøde 2022.

I første omgang håber vi at rigtigt mange vil lægge turen forbi Tarm Bibliotek og se vore fotos – alle er naturfotos primært  fra Naturens Rige.

Ud over denne udstilling, laver vi også skiftende udstillinger på mange af kommunens plejehjem, til stor glæde for både beboere, familie og gæster, og personale. (disse udstillinger kan ses her på hjemmesiden under: https://fgmidtwest.dk/galleri/

Udstillingen af 75×100 cm. lærredsfotos kan ses på: https://fgmidtwest.dk/udstillingsbilleder-75×100-cm-paa-laerred/

 

Af: admin

Skriv et svar